Behandelingen

Waxen & ontharen

Intake
Wil jij een zone laten laseren en van de vervelende haargroei af zijn? Boek een afspraak voor de intake (gratis en evt. telefonisch mogelijk) en wij vullen samen het intakeformulier in, zodat we de nodige informatie van je hebben. 

Bij het waxen worden alle ongewenste lichaamsharen verwijderd. De haren worden inclusief haarwortel weggehaald zodat je langer kunt genieten van een gladde, zachte en haar-vrije huid. Doordat de haar met wortel wordt verwijderd komen de haren zachter en dunner terug. Door de wax behandeling ben je dus niet alleen langer van je ongewenste haren af, maar kun je ook gedag zeggen tegen ingegroeide haren, bultjes, pijnlijke plekken en andere irritaties die ontstaan door het gebruik van de scheermes.

In onze salon werken wij met de prachtige producten van Smooth&Co. Deze producten maken het waxen zo aangenaam mogelijk doordat de wax enkel aan de haren hecht, niet aan de huid.

Nagels

Gellak is onder de nagelbehandelingen de meest gekozen behandeling bij ons in de salon. Wil je dat je nagels er mooi, verzorgd én vrolijk uitzien? Ga dan voor de gellak! Je kunt gellak dragen op je natuurlijke nagels waardoor je de nagels dus niet hoeft te laten verlengen. Wel hebben wij aan de gellak een extra stap toegevoegd. Onder de kleur (gellak) brengen wij twee lagen verstevigende gel aan. Dit geeft meer stevigheid en zo blijven je nagels langer mooi én heb je minder kans op scheuren, breken en het verliezen van hoekjes.

Advies opvullen: 3 weken

(16 jaar en ouder)

BIAB, afgekort voor Builder in a bottle, is een gel waarmee je zowel de natuurlijke nagels kunt verlengen als op de natuurlijke nagels zelf mee kunt werken. Wij werken met verschillende soorten BIAB. Zo heb je de ‘clear’ BIAB, deze is transparant net als de Builder gel. Deze gel wordt aangebracht als je ervoor kiest om een gezellig kleurtje op je nagels te laten lakken. Ook zijn er verschillende kleuren BIAB. Dit zijn vaak zachte nude/roze tintjes, perfect voor niet al te opvallende maar verzorgde nagels.

Deze zachte tintjes zijn enorm populair onder de bruiden!

Advies opvullen: 3 weken

(16 jaar en ouder)

Wil je heel graag in èèn behandeling langere nagels? Bijt je nagels? Is er een nagel afgebroken? Of heb je bijvoorbeeld een traumanagel? Dan zijn gelnagels een mooie oplossing. Gelnagels worden gemaakt met echte buildergel. Hier kunnen je nagels dus mee worden verlengd. Dit doen wij op zéér secure wijze zodat je natuurlijke nagels *niet beschadigd* raken en rustig kunnen groeien. Na een tijdje zijn de nagels de gewenste lengte en vorm en kunnen we vanaf hier op je eigen nagels mooi verder werken.

Advies opvullen: 3 weken

(16 jaar en ouder)

Voor de gellak op je teennagels geldt hetzelfde als op je handen. Wij maken alles netjes rondom de nagels en brengen de gellak aan. Hier heb je uiteraard langer plezier van!

Wij zijn geen pedicure en behandelen dus alleen de teennagels.

Advies opvullen: 6-8 weken

(16 jaar en ouder)

Wimper- en wenkbrauwstyling

Bij Wimperextensions worden er kleine haartjes op je eigen wimpers geplakt met een speciale (vriendelijke) lijm. Dit zijn meestal synthetische haartjes, die kunnen variëren in kleur, dikte en lengte.

Bij wimperextensions wordt er een natuurlijker effect gecreëerd, waardoor je wimpers langer en voller worden. De periode dat de extensions blijven zitten hangt van je eigen groeicyclus af. Je eigen wimpers vernieuwen zich regelmatig. Dit gebeurt ongeveer één keer in de twee maanden. Hierdoor zal op den duur het wimperhaartje met de extension ook uitvallen.

Advies opvullen: 3-6 weken

Als Wimperextensions niet bevallen, irriteren of gewoon niet bij je past, kun je ook voor een lashlift kiezen. Bij een lashlift worden de wimpers gelift door een lamination lotion. Op deze manier creëer je een mooie natuurlijke krul in de eigen wimpers. Door de lashlift lijken je wimpers langer. (Je wimpers worden dus niet écht langer of voller)

Bij de lashlift kun je er ook voor kiezen om de wimpers erbij te verven voor een donkerder effect.

(Max. 1x in de 5 weken)

Bij de browlift worden de wenkbrauwhaartjes in de gewenste positie gelift. Dit gebeurd met een speciale lamination lotion waar je zeker 5 weken plezier van hebt. Bij de browlift kijken we wat mooi is bij het gezicht. De wenkbrauwen worden na de lift mooi in vorm gemaakt en geverfd.

Waar moet je op letten?

Het is belangrijk dat je stopt met epileren voor je een afspraak inplant om je wenkbrauwen te laten liften, hoe meer haartjes, hoe mooier het resultaat. Ook is het belangrijk om zeker 3 dagen voor je afspraak de zonnebank te vermijden.

(Max. 1x in de 5 weken)